Hozzájárulási preferenciák testreszabása

Sütiket használunk a hatékony navigációhoz és bizonyos funkciók elvégzéséhez. Az alábbiakban az egyes hozzájárulási kategóriák alatt részletes információkat talál az összes cookie-ról.
A "Szükséges" kategóriába sorolt cookie-kat az Ön böngészője tárolja, mivel ezek elengedhetetlenek az oldal alapvető funkcióinak lehetővé tételéhez.
Harmadik féltől származó cookie-kat is használunk, amelyek segítenek elemezni, hogyan használja ezt a weboldalt, tárolni a preferenciáit, és az Ön számára releváns tartalmat és hirdetéseket nyújtani. Ezeket a cookie-kat csak az Ön előzetes beleegyezésével tároljuk az Ön böngészőjében.
Ön dönthet úgy, hogy engedélyezi vagy letiltja e sütik egy részét vagy mindegyikét, de egyes sütik letiltása befolyásolhatja a böngészési élményt.

Mindig aktív

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

Nincs megjeleníthető süti

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

Nincs megjeleníthető süti

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

Nincs megjeleníthető süti

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

Nincs megjeleníthető süti

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

Nincs megjeleníthető süti

Megint káposzta….

... csak most oldalassal

Nagyon bevált nálunk a káposzta. Amióta Géza a vesém, megszerettem a káposztát. Na nem minden formában, de így hússal sütve kifejezetten ízlik. Milyen furcsa dolgokra képes egy szervátültetés! 😉

Hozzávalók
  • Savanyú káposzta
  • Sárgarépa
  • Oldalas
  • Alma
  • hagyma
  • fokhagyma

Rettentő egyszerű az elkészítés. Az almát és a sárgarépát alaposan megmossuk, felkarikázzuk. A savanyú káposzta kétharmadát egy hőálló üvegtál aljára rendezzük erre kerülnek a fűszerezett oldalas darabok és a felkarikázott hagyma, köré s rá szépen elrendezve pedig a maradék káposzta, a répa-, valamint almakarikák. A sütőt beállítjuk 200 °C-ra (gázsütő esetén közepes hőfokra), és fedő alatt sütjük legalább egy órát. Ha eltelt egy óra, levehetjük a fedőt, hogy kicsit pirultabb legyen az eredmény.

Jó étvágyat!